marți, 19 noiembrie 2013

O zi cu vesti...bune!

Da, ziua buna se cunoaste de dimineata! Si daca mai e si luni, nu pot decat sa sper la o saptamana reusita.

Ce vesti? Ei bine, nici bine nu imi savuram de dimineata cafeaua aromata la birou ca se anunta curierul de la Libris. Comanda de carte plasata vineri pe site-ul lor a fost onorata! Suuuper! Pe langa reducerile deloc de neglijat de care beneficiezi la promotii, cei de la Libris ofera si transportul gratuit. Nu, nu fac reclama dar zic ca e de zis, poate au si altii nevoie.Ce am comandat? Ceva pe sufletul meu:




Nici nu trece o ora si al doilea curier...ma cauta pe mine! Curioasa treaba, la al doilea nu m-am asteptat...cel putin portofelul meu nu se astepta..deloc!. E drept mai fac shopping impulsiv pe net dar rar si parca... chiar asa, sa nu-mi aduc aminte? Dar unde pui ...surpriza! Cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj mi-au trimis bunatatile promise de campania lor. Gratuit, un mic cadou pentru mine si parul meu pe care abia astept sa il incerc! Asa da curieri, sa veniti mai des!

Cand chicoteam eu bucuroasa de bunatatile pe care le-am primit, vad ca ma cheama batranul...dl. Gelu. Nu stiu daca va mai amintiti de el, scrisesem odata povestea lui aici, acel tata cu doi copii care era nevoit sa locuiasca in strada. Desi am incercat sa il ajut, marea lui problema, locuinta ramasese nerezolvata. Ei bine, dl. Gelu a venit azi bucuros nevoie mare fluturand ca un copil niste....CHEI! Cineva cu suflet mare si putere sa ii ajute le-a gasit o locuinta unde pot sta dupa nevoile lor modeste. Iar eu sunt cu sufletul mult mai linistita acum, cand iarna vine, stiind ca ei vor avea un acoperis deasupra capului. Sper sa fie totul bine si lucrurile sa intre in normal si pentru ei...

Iar cu inima plina de bucurie am sosit acasa si m-am pus pe treaba. Ma pregatesc pentru Craciunul Romanesc si deja primul ornament propus prinde contur. Shhhh! Acum e sub acul masinii de cusut, se cunosc mai bine, dar am reusit sa fur o poza:


Zile frumoase si pline de vesti bune sa aveti!

5 comentarii:

  1. Ingrid, pentru ce varsta recomanzi cartea Noaptea de Sfantul Nicolae? Ma intereseaza cartea dar nu am gasit nicaieri o recenzie :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Ingrid! Am citit acum povestea pe care ne-ai impartasit-o despre dl. Gelu - la momentul postarii mi-a scapat :( nu am putut sa-mi stapanesc lacrimile...as vrea sa il ajut si eu cu ce se poate, asadar te rog sa ma indrumi in acest sens - imi poti scrie la elena.daniela22@yahoo.com
    iti multumesc mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am citit povestea cu dl Gelu cind ai scris-o, dar am citit-o astazi si am ramas profund impresionata! Ma bucur ca au venit carticelele! Ai ce citi de acum inainte. Cit despre produse? Astept cu drag sa ne povestesti! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana, nu stiu sa iti spun exact pentru ce varsta este carticica. Eu sincer am luat-o pentru mine :))) pentru ca din cand in cand imi place sa citesc povesti simple. Este unul din lucrurile pe care mi le-am promis cand am terminat facultatea de litere, sa mai citesc, printre carti grele si carti naive de povesti, pentru sufletelul meu.
    Elena, inca il astept sa vina sa ia pachetul ce i l-am pregatit eu...trebuia sa vina ieri dar nu a ajuns. Iti scriu pe mail cand reusesc sa dau de el, sa vedem cum putem face.
    Amedeya, daaa, am ce citi acum. Am inceput Jurnalul Fericirii si imi place foarte mult! Seara dupa cusut, ma delectez cu cateva capitole, atat cat sa citesc cu placere. Te imbratisez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bine, Ingrid, merci! :)

    RăspundețiȘtergere