joi, 28 noiembrie 2013

Ce mi-a atras atentia in ultima vreme

Nu am disparut. Sunt aici. Ma bucur de prima ninsoare, va citesc cu drag articolele, muncesc mult dar nu ma plang, am inceput sa cumpar dulciuri si lucrusoare pentru Shoebox si, in timpul scurt ce mai ramane mesteresc cu spor la ornamentele de Craciun cu specific romanesc. Nu vi le arat inca...le vine randul mai tarziu :).
Si tot rasfoind eu prin  lumea virtuala mi-au atras atentia:

1. Invitatia celor de la Revista Atelierul care cauta produse handmade de inspiratie "craciuneasca". Nu e concurs, nu e cu premii dar e simpatica ideea. Inscrierile sunt pana la 15 dec. Poate va inspira/ tenteaza. Puteti citi despre campanie aici.

2. Un workshop in tema Craciunului Romanesc :
"Craciunul cusut cu motive & traditii" cu Ioana Corduneanu .Workshop-ul cuprinde doua parti: o parte teoretica despre traditii si ritualuri de Craciun si desigur, o parte practica - un deliciu!-cand se va coase o panza cu motive traditionale de Craciun. Ioana Corduneanu este autoarea blugului "SEMNE CUSUTE" pe care l-am descoperit si eu cu bucurie de curand.
Tariful e un pic maricel, 250 lei/ persoana dar ai toate materialele incluse si apoi..unde mai gasesti asa workshop?  Iar orarul este cum nu se poate mai bine- sambata 14 decembrie, intre 09:30 -14:00.
Mai multe detalii am gasit pe siteul designist.ro:


http://designist.ro/workshop-2/craciunul-cusut-cu-motive-traditii-un-nou-workshop-cu-ioana-corduneanu/

Acestea fiind zise, va doresc zile frumoase si pline de inspiratie si sa va bucurati de primii fulgi de nea!!


3 comentarii:

  1. Taxa de participare mi se pare foarte mare, 250 lei. In rest, ma bucur sincer ca se "resusciteaza" traditia romaneasca. La cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingrid nu am avut timp sa caut pe blogul recomandat, dar te intreb pe tine motivele sunt cusute cu punct in cruce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina, pe site-ul Semne Cusute sunt tot felul de motive, cu punct in cruce si nu numai. Sunt foooarte multe, eu nu ma pricep sa fac din toate. Momentan doar punct in cruce am indraznit. Iar la workshop nu stiu ce tip de cusatura se va face, nu au detaliat.

      Ștergere