duminică, 6 aprilie 2014

Ta-daaa! Dar de blog!

In sfarsit reusesc si eu sa pun la cale primul meu giveaway, sau dar de blog.
De ce acum? Pai..fara vreun motiv anume...sa zicem pentru ca e primavara, pentru ca trebuie sa intampinam asa cum se cuvine vremea frumoasa ce va sa vina, pentru ca am depasit deja 100 de postari pe blog, dar mai ales pentru ca imi este foarte drag sa intru aici, sa las cate o bucatica din mine si mare, mare imi creste inima cand vad feed-back-ul vostru, cand vad ca sunteti aici, la bune si rele. Ce mai, ati inteles :)

Darul este:
1. o carte de Ernest Bernea - Indemn la Simplitate
2. Un carnetel pentru notat cu foi detasabile, elegant, ce sigur va prinde bine oricui
3. O lumanare Yankee Cande- daca ati citit postarea mea anterioara, stiti despre ce e vorba
4. Si o gentuta-clutch facuta de nimeni alta decat de mine :) - aici am mari emotii, sper sa placa celei la care va ajunge...

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?
1. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce va place la acest blog si ce ati vrea sa regasiti mai des aici
2. Sa dati like paginii de facebook (in dreapta). Daca ati dat deja, se pune! Update 07.04: observ ca a da like paginii de facebook este un impediment la participare pentru cei ce nu au facebook. Asa ca nu e obligatoriu. Daca aveti facebook si vreti sa dati like, va multumesc anticipat, iar daca nu aveti, nicio problema, comentariul este luat in calcul.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu.

Extragerea va fi Duminica, 13 aprilie.

Hm..eu am cele mai mari emotii :).

Multumesc anticipat tuturor celor ce vor lasa un comentariu aici.

Duminica frumoasa in continuare!

33 de comentarii:

  1. Am descoperit blogul cu mult timp in urma si imi plac toate postarile. Nu as putea spune ca e una mai interesanta ca alta deoarece fiecare e "altfel"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place acest blog deoarece este simplu, regasesc aici bunul gust si viata simpla asa cum ar trebui sa o ducem toti. Mi-ar placea sa gasesc pe acest blog mai multe postari legate de "home decor". Felicitari pentru ceea ce ai realizat pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc blogul in mod constant de cand l-am descoperit. Imi place aerul romantic, usor boem, care ma duce cu gandul la o viata simpla, care emana calm si impacare sufleteasca. Caut blogul mereu, pentru bucuria simturilor.
    Liliana G

    RăspundețiȘtergere
  4. Ingrid tu mi-ai lasat un comentariu acum un an si ceva care mi-a dat curaj sa continui sa scriu, m-a facut sa zambesc toata ziua. Imi place blogul tau pentru ca este clar, si curat, si frumos. Imi place ce scrii, ce postezi, ce esti si pentru ca te simt aproape. Esti un om frumos si autentic. Mi-ar placea sa castig cel mai mult pentru gentuta:*, dar indiferent la cine ajunge darul este unul cu adevarat deosebit:*

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte fain darul de blog, ma inscriu negresit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place stilul in care sunt scrise postarile, subiectele abordate, inclinatia spre produse de calitate. Cred ca e perfect asa cum e.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mister, pasiune, simplitate si dorinta de a trai viata sub farmecul linistii de la sat.
    Pentru suflet:

    Lucian Blaga
    Sufletul satului

    Copilo, pune-ţi mânile pe genunchii mei.
    Eu cred că veşnicia s-a născut la sat.
    Aici orice gând e mai încet,
    şi inima-ţi zvâcneşte mai rar,
    ca şi cum nu ţi-ar bate în piept,
    ci adânc în pământ undeva.
    Aici se vindecă setea de mântuire
    şi dacă ţi-ai sângerat picioarele
    te aşezi pe un podmol de lut.

    Uite, e seară.
    Sufletul satului fâlfâie pe lângă noi,
    ca un miros sfios de iarbă tăiată,
    ca o cădere de fum din streşini de paie,
    ca un joc de iezi pe morminte înalte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place blogul tau pentru ca e un spatiu cald si prietenos, ca o extensie a casei unei prietene. De fapt, cred ca asa si este, chiar daca prietenia e una virtuala :). Ca si punct de imbunatatire... ar fi sa scrii mai des. Dar cred ca stii asta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ingrid, e minunat darul de blog, desi nu ma incadrez pt ca nu am cont pe facebook si nu pot da si like....Insa, iti spun totusi, ca imi place coltisorul tau virtual pentru ca ma face sa ma simt ca acasa. E primitor, cald si articolele scrise de tine inspira liniste si pace! Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos darul de blog. Blogul il simt cald si prietenos, dar si un loc de refugiu al viselor mele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place blogul tau pentru ca ma relaxeaza, ma inspira (imi place sa urmaresc ideile tale de amenajare, mai ales ca si u sunt fan IKEA :)).

    Carmen En.

    RăspundețiȘtergere
  12. ...Draga Ingrid,am inceput sa urmaresc blogul cand am citit postarea ta despre Craciun care mi-a mers la inima...de fapt atunci te-am descoperit...si imi place sa te citesc...Dupa mine nu-ti lipseste nimic la blog...dar frumos ai pus pentru cititori si ma bucur pentru cel care il va castiga...Multumim

    RăspundețiȘtergere
  13. La tine pe blog ma simt ca acasa asa ca toate postarile sunt citite si savurate cu mare bucurie. Gentuta clutch e atat de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Un blog pe care nu-l ratez, atunci cand intru in virtual.
    Imi place ca esti un om frumos! Cred ca esti deacord ca ne asemanam in anumite puncte sensibile deci "te cunosc"!
    Blogul este unul de suflet asa ca, nu-i gasesc lipsuri... :)
    Darul este unul deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am descoperit blogul de putin timp, dar imi place nespus.
    Sa ai putere sa faci mereu ceea ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  16. E placut blogul tau, vin aici in vizita ca la o prietena...E cald, simplu si miroase a sinceritate.
    Stanuta, galati

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumos darul tău! Mă-nscriu şi eu!
    Îmi place aici la tine, găsesc mereu postări pe sufletul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici eu nu ma incadrez la concurs din cauza paginii de facebook, dar nu pot sa nu las un comment!!! Ador simplitatea, casa si pisica!! Si felul tau de a fi! Si linistea pe care o gasesc aici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Un blog incarcat de tihna, cum spunem noi, ardelenii, ce merge de minune cu o cana de ceai fierbinte, cuibarit pe canapea.F frumoasa posetuta!
    Ramona Beldiman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....Din postari respiri parca aerul boem... degajat din plin de acestea...te umpli de energie si totodata e un indemn la a fi practic si eficient....prin urmare ,pana si darul de blog e asa de tentant incat...nu ma pot abtine si ma inscriu...Doamne Ajuta.Valentina-IASI

      Ștergere
  20. Imi plac: Simplitatea, Firescul si Armonia blogului tau.

    RăspundețiȘtergere
  21. Toate postarile sunt foarte interesante...imi place simplitatea si armonia blogului tau.

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place mult blogul, postarile sunt foarte interesante si am aflat de foarte multe ori lucruri noi care sunt foarte utile. Imi place asa cum e, nu consider ca ar trebui sa schimbi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  23. Las si eu un comentariu nu neaparat pentru giveaway ( nu am noroc la concursuri din astea ;) ) ci mai ales pentru ca te urmaresc de mult timp si imi place stilul tau, atat la scris cat si la decoratiuni, foasrte odihnitor si placut!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ador la blogul tau linistea si curatenia. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  25. Expui viata de zi cu zi intr-un mod rafinat, simplu, elegant. Totul la tine emana liniste, curatenie, dragoste de viata, iar Mitzuska ta....este adorabila. Iubesc pisicile.
    Te-am descoperit de putin timp, ma bucur ca am facut-o si orice subiect vei aborda pe blog, voi citi fiecare postare cu aceeasi placere.
    Consuela

    RăspundețiȘtergere
  26. Blogul tau e placut si odihnitor, imi place mult sa te vizitez si nu simt nevoia sa schimbi ceva el.
    Doar Mitzuska mai face putina "galagie" pe aici :P (se vede pe mutrita ei ca are multe ... idei :D, prin urmare mi-o imaginez miscandu-se, aproape fara sa vreau)

    RăspundețiȘtergere
  27. Căutând idei despre simplitate, armonie am ajuns pe blogul tau...felul in care scrii se potriveste felului meu de a gandi, doar ca eu nu-s asa priceputa la vorbe

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Cand am nevoie de inspiratie, de prietenie sau pur si simplu de relaxare, cand vreau sa-mi aduc aminte de copilarie cand cercetam odaia bunicii unde gaseam multe lucruri facute de mainile ei minunate, te caut... iti multumesc pentru clipele minunate pe care le petrec cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Vin si eu pe ultima suta de metri :)
    Ce-mi place la blogul tau? Omul frumos din spatele lui care isi asterne sufletul pe ecranul meu si-mi face ziua mai frumoasa. Daca ai scrie mai des ar fi perfect. Uneori dispari multa vreme si totusi intru doar asa, de drag sa ma plimb prin postarile mai vechi:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua tuturor
    intotdeauna am apreciat femeile care fac si altceva decat majoritatea. Am simti ca acestea au ceva deosebit> dorinta care le-au ajutat sa-si puna in lucrare darurile unice primite de la Doamne care le fac unice si le ajuta sa iasa din uniformizarea spre care se tinde...
    Multumesc Ingrid ca te-ai oprit sa-mi dai buna ziua pe Cale si sa faci un pas catre mine. Eu voi face doi: unul ca ti-am raspuns iar urmatorul ca-ti voi trimite cartea mea Indraznesc sa traiesc sanatos.
    Multa bucurie si lumina in zilele ce vor urma!
    Cu mult drag, Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Doina, ar fi o mare bucurie pentru mine daca ai putea sa imi trimiti cartea. Lasa-mi te rog pe mail un mesaj sa luam legatura, pentru a vedea cum putem face. Iti multumesc pentru cei 2 pasi :)

      Ștergere