marți, 7 ianuarie 2014

Inceput de an dezordonat :)

Si iata ca a trecut. Anul. Cel ce fu. Si noi tot pe aici, cu bune, cu rele, de parca toate urarile ce ni le-am facut intre ani s-ar fi spart ca niste baloane de sapun.
Lucrurile au intrat in rutina lor si orice plan maret as face de inceput de an va fi inghitit de aceasta. Sau poate nu.
Mi-a fost dor de voi. Am umblat de sarbatori cat nu am umbat tot anul (exagerez :) ). Dar am umblat. Am avut timp si am vrut sa impac pe toata lumea- parinti, socri, cumnati, bunici.... Doar pe voi v-am neglijat, dar ma iertati, nu?
Pe 3 am sosit din nou acasa. ACASA. Si era bine, era liniste, tihna. Dar apoi iar a venit serviciul peste mine si iar ochi de broasca dimineata, iar incheiat palton si infasurat esarfa in lift, iar alergat dupa autobuz- vecinii mei cred ca deja s-au obisnuit cu tocurile mele in ritm alergator la ora noua fara. Si iar plecat acasa epuizat. Da, exact de ce spuneam, rutina.
Ei bine tot ma bate un gand sa sparg rutina aceasta si nu stiu cu ce. Inainte de sarbatori am avut o mare placere in a face ornamentele pentru bradul de Craciun. M-au relaxat teribil. Din pacate, din cauza aparatului foto nu am putut sa vi le arat atunci pe toate iar acum...cine ar vrea sa mai vada ornamente de Craciun ?! Nu am apucat sa va arat nici cadoul foarte dragalas pe care l-am primit de la Ghemuletul Incalcit , am fost praf cu organizarea anul ce-a trecut, fara circumstante atenuante. 

Dar gata cu nostalgiile, hai sa spargem rutina. Vreau sa ma apuc de mesterit. Dar ce? Ceva sugestii? :)


Zile frumoase sa aveti!

13 comentarii:

  1. Draga Ingrid un an minunat sa ai! Plin de creatii autentice si frumoase! Cred ca atunci cand cream ceva ne smulgem din rutina, pentru ca oricat de mic si neinsemnat este acel lucru este unic in felul lui. Sa ai un an ca nici un altul! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Anca, atunci cand mesterim ceva ne rupem din rutina. Asta e salvarea noastra :) . Un an plin de bucurii si impliniri!

      Ștergere
  2. Ingriiiid!!! Ce bine ca te-ai intors! Cit am asteptat! Am crezut ca vii mai repede...
    Hm... oare ce sa faci tu anul asta? Sa ne gindim! Zic asta pentru ca nici eu nu stiu ce as putea face. Poate gasim ceva de mesterit amindoua! Imbratisare mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ce primire calduroasa! Si eu ma bucur ca m-am intors! Gasim noi ceva de mesterit, clar! Te pup!

      Ștergere
  3. La multi ani, Ingrid!
    Sa ai un an minunat, cu sanatate si multe bucurii si...fara rutina ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Iuliana! Asa sa fie, un an minunat pentru toata lumea! Rutina bat-o vina, o combatem noi! :)

      Ștergere
  4. La multi ani, Ingrid! Si bine te-ai reintors pe blog, era trist fara tine pe-aici :).

    Si eu ma gandesc la ce as putea mesteri, nefiind cea mai indemanatica dintre persoane... Doar ca mi-ar placea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Ingrid ! La multi si binecuvintati ani ! Un 2014 minunat iti doresc !
    Eu speram sa vad ornamentele de craciun mesterite de tine, atit de mult mi-am dorit sa fac si eu cite ceva dar timpul nu mi-a permis. Si m-am gindit ca ma mai inspir de la tine. Ei !! acum o sa ne pregatim pentru Craciunul viitor - dar sa o facem din timp...... asa ca, te rog eu frumos, nu vrei sa ne arati ornamentele tale?
    Cu drag, Monica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Monica, ce rau imi pare ca nu le-am aratat la momentul respectiv! Dar poate reusesc zilele acestea, vad eu cum le introduc.. nu mai promit :)

      Multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  6. Ingrid, bine te-am regasit in noul an!! :)
    asa este, rutina poate deveni o povara, de aceea avem nevoie de activitati care sa ne rupa de realitatea de zi cu zi si sa ne aduca linistea...tu ai putea sa mesteresti ceva folosind masina de cusut, caci stii sa lucrezi cu ea, asadar zic eu sa cauti pe internet idei in sensul acesta :)

    p.s.: m-ai surprins: nu stiam ca ai socri...asadar esti casatorita!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa te regasesc in noul an, Elena Daniela! Sigur la masina de cusut voi mesteri ceva, gasesc eu vreo idee. De fapt a si inforit in minte ceva, sa vedem ce iese. Nu sunt casatorita inca dar am o relatie foarte frumoasa cu parintii lui S, putem spune ca suntem deja familie. Dar astept cu nerabdare momentul in care vom fi cu adevarat familie si in fata lui Dumnezeu...

      Ștergere
  7. Hmmm...eu vreau sa impac ceva din decupaj cu broderia..planuri mari..dar sparg rutina :)) Poate trebuie sa inveti ceva nou...sau..sa imbunatatesti ceva vechi...Eu vreau s avad ornamentele sa sti :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere