duminică, 26 ianuarie 2014

Cu drag, din caldura caminului

Si cand am spus ca am ramas doar cu frigul...m-am inselat...mult! Ieri a viscolit apocaliptic, cu vant, zapada si iar vant si troiene.
Dar cum imi doream un week-end static, in casa, s-a nimerit numai bine si nimic nu m-a deranjat decat un gand fugar...legat de ziua de luni...zapada...transport...serviciu..
Dar sa lasam lucrurile neplacute pentru cand le vine randul :) Pana atunci va invit cateva momente in casuta mea, in lumina iernii:




Va las cu un citat din N. Steinhardt ce poate rezona cu "starea de asediu " in care ne aflam.

"Nu cumva in estenta ei viata asa si este: ca o padure salbatica bantuita de jivine, plina de hartoape si capcane, scuturata de fulgere si rafale de ploaie si, la margine, o singura casuta luminata si calda, de unde locatarii vor trebui sa iasa cu totii inainte de implacabilii zori? " (N.S- "Jurnalul Fericirii")


Sa aveti o duminica tihnita si calduroasa!


Cu drag,

Ingrid

12 comentarii:

  1. Ce imagini frumoase! Ai avut un week-end plin de caldura in casuta ta. Sper ca maine ajungeti la timp la serviciu:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pisoiul asta agatat de coada :)) este tare haios si ingenios lucrat. Tu l-ai facut?
    PS: as vrea sa-ti cer un sfat, daca poti. Vreau sa tivesc la masina de cusut (o am de putin timp si abia am invatat sa trag tivul drept) o paturica de pluş, deci un material mai grosut ... mi-ar trebui, oare, un ac special, stii cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maria, ma bucur ca te vad pe aici :)
      Motanul nu l-am facut eu, l-am primit cadou de la cineva care stie ca imi plac muult pisicile.
      Ca sa iti raspund la intrebare, nici eu nu sunt experta in ale cusutului si tot experimentez diverse. M-am inscris la un curs de croitorie, incep in februarie si atunci iti voi putea spune sfaturi mai pertinente :). Dar pana atunci, am inteles ca pentru tiv iti trebuie piciorus special. Eu nu am dar folosesc cusatura zig-zag pe marginea materialului si functioneaza pentru ce imi trebuie mie. Revin oricum cand aflu informatii oficiale. Mult spor!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns! Cred ca avem aceeasi masina de cusut (din imagine pare a fi identica cu a mea). A mers sa fac tiv, cu piciorusul implicit al masinii, dar am avut la cusut numai materiale subtiri si, din fericire, n-am stricat nimic!
      Foarte ca lumea ca ai gasit un curs, si inca de la 7 seara! Stii, eu sunt inca la nivelul in care ma bucur cand vad masina punand automat ata pe mosor :))

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Irina, m-am inscris aici:
      http://www.creativearts.ro/curs-de-croitorie/
      Mi s-a parut cel mai apropiat de ceea ce as putea eu sa fac ca si program si locatie. Cursurile vor fi in cursul saptamanii dupa ora 19:00, in zona Eroilor. Abia astept sa incep :D

      Ștergere
  4. Cum arata motanul ala!!!!! Iti vine sa dormi cu el!

    Si pe mine ma batea gindul sa-mi cumpar o masina de cusut, ca sa fac fete de pernunta si paturici, dar nu stiu daca merita investitia. Spun asta pentru ca am calculat eu asa si ies mai scump daca fac paturica decit daca o cumpar! Ce-i drept, parca altfel e cind ai facut ceva tu cu mina ta, e acolo tata daruirea si sufletul tau, dar inca ma mai gindesc! :)

    Si galetusa imi place! Miine imi iau si eu una - mov!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Amedeya, bine ai revenit pe la mine :). Eu ma bucur mult ca mi-am luat masina de cusut, nu doar pentru ceea ce poti sa faci cat pentru placerea de a lucra la ea.
      Galetusa si mie imi place, o tin pentru resturile de ate si materiale de la masa de cusut.
      Mult spor in ceea ce faci si o zi frumoasa!

      Ștergere
  5. Liniste si pace radiaza din casuta ta.:)
    O seara faina Ingrid!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Casa e locul in care ne refugiem de tumultul vietii, nu? O zi frumoasa, Corina!

      Ștergere
  6. M-am indragostit de masina ta de cusut ...Arata asa bineeeee...Multumim pentru poze.O zi frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi e draga masinuta mea de cusut. E parte din familie :). Sper ca ai observat pernuta de ace de pe etajera ;)

      Ștergere