duminică, 19 mai 2013

Din coltisorul cu idei

E adjudecat! Coltisorul de pe terasa a devenit cartierul general al casei. Cel putin acum cat este vreme buna, totul se intampla afara: cafeaua, micul dejun si chiar navigatul pe internet. Soarele nu ne prea deranjeaza (apartamentul este Nord-Est). Asta e un dezavantaj dar si un avantaj pt ca in zilele calduroase din ultima vreme am avut pe terasa un refugiu de invidiat. Asa arata acum terasa noastra:
Cocotata intr-un scaun (acum, confortabil) ma uitam peste pozele incarcate in ultima vreme si mi-am adus aminte de o frumoasa zi de 1 Mai la Muntele Rosu. Eu si S am scos mascota la aer curat:
Ei bine, magarusul din imagine este in familia noastra de 2 ani deja. L-a primit S de la prieteni in gluma, si la un moment dat a fost tinta unei provocari. Ne pregateam anul trecut sa mergem in concediu in Maramures si Apuseni iar o prietena, ne-a spus: ce-ar fi sa luati cu voi si magarul? La care lui S doar atat i-a trebuit. Magarusul a devenit mascota calatoriilor noastre si are poze peste tot: in varf de munte, in pesteri, la muzee, prin piete, cafenele si chiar in sala Marii Uniri. Desigur atrage multa lume pe unde mergem si mai ales copilasi dar noi ne bucuram de atentie, glumim cu oamenii si inveselim lumea cu ideea noastra. Este maare deschizator de conversatii :).

Mai bine va las sa va faceti propria impresie:

In Pestera Ursilor..

Sala Marii Uniri...

Alba Iulia...

La fan..

Manastirea Barsana..

Si cum sa nu fie un concediu reusit? Desigur, la sfarsit cand am descarcat pozele am observat ca magarusul are mai multe poze ca mine, ce e drept cred ca e si mai fotogenic.

Am avut o ezitare sa scot pozele acestea din arhiva si sa le pun aici dar pana la urma imi dau seama ca tin de modul nostru de viata, de a ne bucura de lucrurile mici si de a face din lucruri marunte si banale, motiv de veselie. In rest, suntem oameni normali :)
Sper ca macar v-am facut sa zambiti cu pozele mele.

O Duminica frumoasa sa aveti!

15 comentarii:

  1. Chiar am zambit, sunt teribil de haioase pozele :)). Mai, mai sa zici ca e un personaj insufletit magarusul :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti o terasa foarte faina, merita toti banii! :)Cand va fi plina cu flori n-o sa-ti mai vina sa pleci de acolo :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asa nu-mi mai vine sa plec :). Este intr-adevar momentan coltisorul meu preferat din casa.

      Ștergere
  3. Imi place terasa voastra, cred ca ti-am mai spus asta. Imi place si modul in care se combina modelele celor doua perne de pe scaune.
    Magarusul e cel mai norocos magar din lume. Iubit, plimbat si fotografiat, ce-si poate dori mai mult un magar? :) Ideea e pe cat de haioasa, pe atat de frumoasa. Cum il cheama?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, Iuliana, uite ca nu are nume magarusul. E pur si simplu.
      Ma bucur ca iti place tarasa. Si eu m-am bucurat cand am gasit pernele pentru scaune, exact culoarea pe care o doream.

      Ștergere
  4. Terasa voastra devine din ce in ce mai frumoasa si mai vie, iar faptul ca dupa-amiaza ai si umbra inseamna ca e de vis. Doar ca vad ca magarusul cel plimbat nu-i pe acolo, doar un leut...Cred ca ideea cu mascota am sa o imprumut:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata Ingrid,imi serveam cana cu lapte si doua fire de cafea in el :) doar cat sa schimbe foarte putin gustul laptelui si culoarea, cat ce dau peste magarusul tau. Grozava idee.Cat despre terasa nu am cuvinte imi place linistea asternuta...
    O saptamana binecuvantata si usoara sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, Corina, ca te-a inveselit si pe tine Magarusul. Deci pana la urma, pe baza comentariilor, imi dau seama ca si-a indeplinit scopul :)
      Si tie, o saptamana cat mai frumoasa!

      Ștergere
  6. :))))
    Rad de magarus, desigur. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. E tare frumos coltisorul vostru! Imi place la nebunie, ca si ideea cu magarusul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Terasa este superba!
    Magarusul este tare haios :) M-am inveselit citind postarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragele mele, Loredana, Adriana, ma bucur ca v-au placut terasa si magarusul :) Va multumesc pentru vizita.

    RăspundețiȘtergere
  10. E cel mai norocos magarus, pe cuvant! Ce mult imi place de voi, ca stiti sa va bucurati de tot ce e frumos si apreciati lucrurile marunte. Ce nu stiu majoritatea oamenilor e ca tocmai acestea fac diferenta! Bravo voua! Va iau ca exemplu, voi incerca sa fiu mai atenta cu tot ce ma inconjoara, sa ma aplec la fiecare fir de iarba si sa-l salut :) Sunt sigura ca procedand asa voi fi mai fericita si voi putea darui mai multa fericire.
    Terasa voastra e superba! De vis!

    RăspundețiȘtergere