joi, 9 mai 2013

Coltisorul de relaxare

In toata casa trebuie sa se gaseasca un locusor anume pentru relaxare. Fie ca bei o cafea, fie ca citesti o carte sau crosetezi ceva, trebuie sa existe acel coltisor al tau unde ideile sa se adune, sa se joace si sa se destinda.
Ei bine, pentru ca a venit vara si pentru prin casa multe mai trebuie facute, am amenajat pe terasa acest "cartier general" al relaxarii.
Reteta: se smotruieste bine terasa, se iau doua scaune de lemn, o masuta si musai o floricica et voila:

...a se vedea in plan indepartat o simpatica turma de mioare ce au vrut sa imi reaminteasca de serile molcome de la tara...

Atat de bine a prins locusorul meu de odihna incat la ceas de seara a poftit un musafir si nu s-a mai dat plecat pana dimineata. A se vedea in plan mai putin indepartat un pasnic porumbel:
Am inteles ca porumbeii seara sunt putin dezorientati sau obosesc, nu stiu, cert este ca personajul din figura de mai sus nu s-a dat plecat nici dupa ce m-am asezat pe scaun langa el. Se uita curios la mine iar apoi baga din nou capul intre pene. Iar de dimineata a plecat. Sper ca i-a placut la noi!


Acestea fiind zise, va doresc zile frumoase, calde, racoroase, cum vreti voi! si pentru ca numai maine nu-i  poimaine... un week-end RELAXANT !!!

8 comentarii:

  1. Ce terasa mare si frumoasa aveti! Imi place coltul vostru de relaxare, cu tot cu turma de mioare si cu porumbelul obosit:) Sa o stapaniti sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place. Adevarul este ca terasa m-a convins sa alegem sa cumparam acolo. Cam cum ai patit si tu cu balconul cu verdeata :)

      Ștergere
  2. Ingrid sunt invidioasa, este perfect la tine acolo, ai terasa mare si in plus, in loc sa vezi un bulevard aglomerat vezi oite...imi inchipui cum e seara, liniste, cu sunete in departare...sa iti fie cat mai creativ coltul tau de pe terasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, asa este. Si ziua dar mai ales seara se lasa linistea, mai susura apa (avem un laculet artifical chiar in fata blocului si are ventilatie ;) ), mai latra un caine in departare. Dimineata se mai aude cate un cocos, ziua canta pasarile toata ziulica, este intr-adevar foarte relaxant. Nici nu observasem cat de galagie este de fapt in Bucuresti pana nu ne-am mutat in afara.

      Ștergere
  3. Imi place tare mult coltisorul vostru de relaxare!!! Ce terasa mare si frumoasa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place terasa si imi place privelistea. Nu esti departe de "tara"doar ca esti mai sus. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corina, asa e, nu sunt departe de tara si ma bucur mai ales de liniste. E muzica pentru urechile mele.

      Ștergere