joi, 22 noiembrie 2012

Ii dau zor...

Ii dau zor...sau ce reusesc eu sa fac in timpul ce imi ramane intre serviciu si...serviciu.
Acum si noaptea e mai mare si deja la orele 20:00, cand mai termin treburile prin casa, e intuneric. Abia atunci insa incepe timpul meu si reusesc sa mai fac ceea ce imi face cu adevarat placere.
Adica:
- lucrul la lenjeria de pat merge incet dar sigur. Deja dantela este unde trebuie, doar fetele de perna mai au nevoie de unele retusuri.
 - apoi...mai este paturica tricotata care nu este chiar spornica...fac ce fac si mai despletesc un dreptunghi pentru ca nu imi place nu stiu ce la el, apoi il refac... cred totusi ca e un proiect pe termen mai lung decat ma asteptam.
Mai nou am o noua achizitie in domeniu care imi face cu ochiul si fac maaari eforturi sa nu incep un alt proiect inainte de a termina macar unul din proiectele in lucru.

In alta ordine de idei, s-a mai adaugat pe lista lui Mos Craciun o lenjerie de pat marca "Ingrid" pentru o draga prietena care se tot plange ca si-a luat de la Ikea o pilota mare cu fulgi de rata si acum nu mai are lenjerii pentru ea. Da, Mosul le stie pe toate :). Acum sa aiba timp sa si ispraveasca ce si-a pus in gand :).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu