joi, 5 iunie 2014

Voua va plac schimbarile?

Probabil ati observat o lipsa de activitate in ultima vreme pe blog. Nu am disparut doar ca  lucrez la unele schimbari ce sper sa fie gata cat mai curand si care sper sa va placa! Voi pastra misterul pana la momentul potrivit :).

Pana una alta, am emotii. Sunt o persoana care se simte bine in propria zona de confort. Asta nu inseamna ca nu ma bucur de fiecare experienta noua placuta. Dimpotriva. Dar momentul acela, in care stii ca urmeaza ceva nou, pentru mine e un moment de tensiune.
Ador persoanele aventuroase, care nu au ezitari in a se lansa in noi experiente. Dar eu nu sunt asa. Pana la a trai experienta aceea frumoasa, am un moment de retinere.

Voua va plac schimbarile?

5 comentarii:

  1. Da, eu sunt pro schimbare cat mai des si aproape in orice privinta. Am schimbat 3 orase, 7 case, vreo 10 job-uri si un numar infinit de teme pe bloguri. Cred ca sunt campioana schimbarilor :))
    Abia astept sa vad ce surpriza ne pregatesti. Sunt convinsa ca va fi ceva deosebit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uf, Iuliana, stai un pic ca ametesc :)). Chiar esti campioana schimbarilor! Tocmai mi-am dat seama ce soricel las sunt :))

      Ștergere
  2. Si mie imi plac schimbarile, pentru ca aduc un suflu proaspat, iti testeaza limitele, cunosti oameni, locuri si situatii noi...Dar reperele sunt aceleasi asa ca schimbarile nu sunt chiar atat de dramatice:*. Astept sa vad ce schimbare ne propui...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ADOR zona de confort...nu as parasi-o deloc ..cateodata insa trebuie...atunci dau de experiente placute..sau mai putin placute..Nu imi plac shimbarile deloc...insa nici rutina nu imi place...anul acesta mi-am propus sa fac mai multe schimbari...Daa...si eu sunt curioasa in legatura cu schimbarile de care spui..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie-mi plac schimbarile... doar ca prefer sa nu fie prea dese :). Trag la inceput de mine, dar pe urma imi place mult senzatia de nou, de diferit, de mai bun poate... Ieri am facut un review al unei carti despre.... schimbari. Care avea ca si protagonisti doi oameni si doi... soricei.

    RăspundețiȘtergere