joi, 15 mai 2014

I-am pus gand rau!

Cui? Bicicletei!
De ceva vreme, pe terasa noastra a poposit bicicleta lui S. Bicicleta de altfel practica si utila, unde pui ca e si cu valoare sentimentala, fiind bicicleta din facultate.
Bun. Dar aceasta bicicleta, galbena la culoare, cred ca a cam iesit la pensie, sau cel putin, fara niste cauciucuri umflate si alte bibileli nu o vad la treaba prea curand. Plus, cu vremea asta, nici chef de asa ceva nu a fost.
Asa ca i-am pus gand rau. O voi urmari cu mare atentie si daca in viitorul apropiat, S nu are grija sa ii redea menirea initiala, se va alatura galeriei de mai jos :D





Asa ca, S, ai grija, i-am pus gand rau!

2 comentarii:

  1. Vai!!!! Mi-am adus aminte de una mica, mica plina de flori pe care am vazut-o in fata unei florarii! Ce cute era!! Eu zic sa-i faci bucata bicicletei lui S. Gata! S-a dus vremea ei! :))) Spor la vopsit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingrid pai ce sa mai faci cu o bicicleta din facultate/ va trebuie doua bune care sa nu va lase la greu prin munti. asta e musai de vopsit si folosit ca un super suport de flori...Eu as spune ca o pui in valoare, ca nu o tii degeaba intr-un colt plina de praf:)

    RăspundețiȘtergere