vineri, 16 mai 2014

Anul acesta imi doresc sa....

Nu, nu e o postare ratacita din ianuarie. De fapt anul acesta nu mi-am facut lista cu "to do"-uri ca in alti ani. Iau lucrurile ca atare, cu rabdare, cu bucurie cand imi vine o idee noua, cu nesat cand dau peste o carte interesanta, incet, usor.
Dar desigur tot sunt lucruri la care ma tot gandesc si vreau sa le pun in practica. De data asta nu mai am casa de cumparat sau vreun examen de luat. De data aceasta sunt lucruri marunte, pentru sufletelul meu.
Asa ca pe lista mea de "im doresc sa.." avem o noua intrare in top :)
- imi doresc sa invat sa merg pe bicicleta, sa pot odata sa fac impreuna cu S o "calatorie verde prin Maramures"
Ideea mi-a nazarit dupa ca am urmarit documentarul de aici:

Si da, spre rusinea mea, nu stiu sa merg cu bicicleta. Pentru ca pur si simplu, cand eram mica nu am avut ocazia sa invat si, de ce sa nu recunosc, nu sunt nici cea mai sportiva persoana din lume. Spre deloc...
Dar tot mi-ar placea sa ma vad asa:


Ufff...asa mi se facu un dor de duca si de tara asta faina.... Sa o iau la pas (sau roata :D) pe carari de munte, prin satuce uitate, prin aer curat, prin soare...Asa un DOR!


7 comentarii:

  1. Vai ar fi minunat Ingrid. Nimic nu mi se pare mai frumos decat sa mergi pe bicicleta prin mmures sau bucovina sau valcea ( mi se pare mie ca e cel mai frumos= verde judet). Eu am mers o singura data pe bicicleta, aveam 25 ani deci daca eu am putut oricine poate... Mie mi a zis cel care m a invatat ca ridici pedala si impingi cand e in momentul de cuplu maxim:d nu stiu ce inseamna dar am pedalat trei zile fara intrerupere pana la miezul noptii dupa aia:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, Anca! Deci tu zici ca se poate! Asa zic si eu, acum sa se mai potoleasca ploile astea sa iesim si noi la pedalat...pana la miezul noptii :))

      Ștergere
  2. Eu am vizitat Maramuresul cu masina si tot m-am indragostit de el. Cu bicicleta cred ca ar fi o vacanta de vis! Foarte frumos realizat clipul. Si muzica e deosebita. Mi s-a facut dor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as alege un mix, masina cu suport de bicicleta pentru trasee, asta pana vom avea infrastructura necesara disponibila.

    Inafara de asta, pana una alta, daca ai chef de putine aduceri aminte te invit la o leapsa despre articolul tau de suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Raluca, abia acum reusesc sa iti raspund :(. Scuze pentru absenta. Ideea cu masina si suport ne-o dorim si noi. Momentan avem masina de serviciu a lui S cu care mergem in calatorii si nu merge sa ii punem suport din acela. Masinuta mea e mai veche si o tin doar pentru oras. Sper sa avem la un moment dat o masina buna, pentru familie si sa facem si suportul de biciclete.
      Faina ideea cu aducerea aminte. O sa ma gandesc si scriu :)

      O zi frumoasa, draga mea!

      Ștergere
  4. eu am invatat sa merg cu bicicleta la 34 ani. Mai intai am lasat scaunul jos, sa pot tine picioarele pe pamant, si imi imping si dau drumul la o vale usoara, ca sa invat sa tin echilibru si franele de mana. Pedala dupa aia am introdus-o in uz :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, buna idee. Eu pana acum ceva-ceva am invatat. Sunt mai ceva ca profesionistii, fac zig-zag-uri fara sa ma chinui :)), mai greu sa merg drept :D

      Ștergere