sâmbătă, 22 martie 2014

Tic-tac...am incetinit ritmul...

Scurt. Suntem acasa. Muzica in surdina.
Mitzuska a trecut printr-o operatie si e in covalescenta. Sper sa isi revina cat mai repede. A trebuit sa operam o hernie ombilicala ce crescuse deja destul de mult si trebuia urgent inlaturata...
Mai jos e ea in cel mai stramt loc din casa pe care si l-a ales ca sa se odihneasca, pe covorasul ei preferat. Doarme.

Am adus garoafe acasa. Sunt flori foarte frumoase, mie imi plac mult, desi multa lume le asociaza cu vremurile cand le duceam la doamna invatatoare si le considera demodate.

Cum sa nu iti placa rochitele lor crete si pastelate? Ceasul tine incet ritmul linistii din casa. Doar la bucatarie se aud zgomote bizare...S pregateste gogosi de post :)

O sambata frumoasa si sa va bucurati de soarele de afara!

6 comentarii:

  1. Saraca Mitzuska, bine c-a scapat.
    Ai dreptate cu garoafele, sunt delicate si au un parfum suav. De la tine si Anca am invatat sa le apreciez mai mult pentru ca le consideram si eu asa cum zici tu.
    Ce noroc ai cu S ca face gogosi de post!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa se refaca repede pisicuta. Anestezia cred ca le supara mai tare, ca nu mai au control asupra corpului si a instinctelor. Si eu am incetinit ritmul si e bine...Te imbratisez, duminica binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pupam Mitzuska sa se refaca cat mai repede, draga de ea. Si mie imi plac garoafele. Sunt atat de frumoase, au culori minunate si dureaza mult in vaza :) Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragele mele, va multumesc pentru mesaje :). Mitzuska este deja mai bine, mananca, are pofta de joaca, si poate deja sa se urce pe scaunul ei preferat :).

    Va pup! O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Spre deosebire de oameni, animalele nu stiu ce li se intimpla si nu-si pot induce starea de rau. Acesta este si motivul pentru care Mitzuska va reveni la obiceiuri destul de repede. In schimb, stiu cat ai suferit tu. :)
    Si mie imi plac garoafele si imi place ceasul tau. Zile senine si linistite sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Cristina, Mitzuska si-a revenit si e mai topaitoare ca niciodata :)
      Cat despre mine, prima noapte nu am dormit deloc, de mila si griji ce am avut in ce o priveste.
      Dar totul e bine cand se termina cu bine :)
      Zile frumoase si tie, draga mea!

      Ștergere