duminică, 2 martie 2014

Natura palida alb-albastra

In ultima vreme, poate si din cauza vremii mohorate de afara, sunt blocata in nuante palide, discrete, reci. Poate astept primavara pentru a indrazni sa incerc si culori vibrante...
Astazi am testat noul aparat foto primit cadou de la S , un Fuji FinePix4900. Pentru mine e un mare upgrade de la un aparat preistoric la ceva cat de cat. Asa ca am fost foarte incantata de surpriza si sper sa vedeti mai multe poze aici pe blog si mai de calitate :D...abia astept sa invat sa-l manuiesc cum trebuie.
Pana atunci va las cu o fotografie aproape monocroma, "Natura palida alb albastra, capucino, lalea si granny squares  pe stergar traditional de la bunica"


"Simplitatea este starea morala prin care o seama de taine ni se deschid. Firescul si armonia ei o fac sa rodeasca si pe o alta dimensiune a vietii, aceea a orizontului deschis. Sensul vietii este prins mai usor si mai adevarat de omul simplu decat de omul complicat, pentru ca cel dintai pastreaza legatura directa cu viata, are totodata simtul realitatii aparente si tainice. A fi simplu inseamna a fi in viata, a fi in viata inseamna a-i trai si cunoaste sensurile."
 (Ernest BERNEA - Indemn la simplitate)

2 comentarii:

  1. Ce frumos e stergarul!... si patratelele!...
    O saptamana frumoasa, cu primavara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumva, pentru mine, simplitatea e egala cu linistea sufleteasca si linistea cu simplitatea. Asta simt si cand ma uit la poza ta. Liniste. :)
    O saptamina linistita iti doresc!

    RăspundețiȘtergere