luni, 3 februarie 2014

Intr-un fel de cautare...

Am cam lipsit de pe aici...pur si simplu nu mi-am mai gasit inspiratia. A fugit, s-a ratacit sau poate a inghetat bocna cu gerul acesta si o mai gasesc la primavara...
A fost un ianuarie grabit si amestecat, cu clipe de relaxare si "culcuseala" dar si cu nervi intinsi la maxim la munca, prin trafic etc. Da, deci amestecat. Dar sa nu credeti ca am stat. Nu. Doar ca nu am mai fotografiat si asta nu e frumos din partea mea dar pur si simplu aparatul foto nu mi-a facut cu ochiul...Si daca nu am mai fotografiat, m-am rusinat sa mai scriu pe aici, mi se pare ca fara o poza doua nu am ce cauta pe aici.
Pana una alta, am terminat proiectul albastru dar cum va spuneam, este cadou si pana nu va pleca catre destinatar nu il pot afisa aici :D.
M-am apucat de croset, domeniu in care sunt incepatoare, dar am dus la bun sfarsit un granny square, asa ca zic eu, exista speranta :).
Astept cu nerabdare sa incep un curs de croitorie. Nu imi propun sa fac din asta o meserie ci pur si simplu m-am inscris pentru sufletul meu. Vorba lui S. "..daca nu faci lucrurile la timpul lor, apoi vor deveni frustrari" asa ca am intins bugetul si am facut loc si pentru cursul de croitorie cu scopul principal de a iesi din rutina facand ceva ce imi place.

In concluzie, imi propun in continuare sa fac mai mult loc activitatilor si lucrurilor care imi plac pentru a contrabalansa haosul si totodata rutina de zi cu zi. Si asta va propun si voua, sa fie asa, ca un motto pentru luna Februarie, un fel de cautare a echilibrului.

Va las cu ganduri bune si sper sa aveti mai multa inspiratie decat mine :) Eu ma retrag sa o mai caut!


10 comentarii:

  1. Sa pui poze cu patraţelul sa-l vedem şi noi. Ce interesant un curs de croitorie, si mie mi-ar plăcea. Eu cred că în căutarea echilibrului sigur vei găsi şi inspiraţia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ma invrednicesc si cu pozele desi zilele acestea au fost asa intunecate...Dar nu se poate, trebuie sa ma mobilizez! trebuie sa vina si cheful de undeva :))

      Ștergere
  2. De crosetat m-as apuca si eu, dar nu stiu de unde sa apuc. Am vazut tot felul de carti si reviste, dar pur si simplu nu imi dau seama de care capat sa prind treaba asta. Tu cum ai facut?

    Te inteleg in legatura cu acel curs de croitorie, eu pentru sufletul meu am facut unul de machiaj si tare bine a fost. Nu o sa practic niciodata, dar...a fost frumos rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Raluca, mie mi-a fost foarte util youtube-ul. Am gasit filmulete ce iti arata pas cu pas ce e de facut. Am incercat si eu cu carti dar nu se lega...asa ca youtube-ul a fost pentru mine solutia. Mult spor!

      Ștergere
  3. Ingrid, inspiratie iti doresc, asadar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Igrid iti doresc sa ajungi la echilibrul perfect intre ce trebuie sa faci si ce iti place sa faci, cred ca asta inseamna ca si ce trebuie sa faci devine ce iti place:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, draga mea! Asemenea iti urez, sa iti urmaresti visul si sa faci ceea ce iti doresti!

      Ștergere
  5. Am văzut că sunt nişte cursuri de croitorie la U. P. Dalles (Bucureşti), dar nu ştiu nimic concret despre ele... Ar fi util un feedback de la tine, ca proaspăt învăţăcel - unde, cum şi cât de bine e - pentru noi, ceilalţi aspiranţi. :)

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adriana, eu sunt foarte incantata de cursuri. In primul rand pentru in sfarsit mi-am facut curaj, timp si am gasit si banii pt asta. Este unul din lucrurile pe care vroiam sa le bifez de mult. Eu am ales cursurile de la CreativeArts din mai multe motive. Unu: ma incadram in program, cursurile fiind de la ora 19:00, si pot ajunge dupa serviciu si sunt oarecum aproape de locul meu de munca (2 statii de metrou). Doi: tot am mai citit pe forumuri si am incercat sa evit unul din acele cursuri clasice, plictisite, "ca la carte", cu profe plictisite care nu au chef sa iti explice. Eu nu vreau sa fac aceste cursuri pentru vreo acreditare ci pur si simplu sa invat "smecheriile" croitoriei. Autodidacta sunt dar tot sunt lucruri, "tricks", pe care nu ai cum sa le afi singura. Si tind sa cred ca am ales bine, cum spuneam, ieri am fost la primul curs si imi place! Am aflat multe lucruri noi care nici nu imi treceau prin cap! Acum depinde si de ce iti doresti tu, dar te incurajez sa mergi pe acest drum daca iti doresti :)

      Ștergere
  6. De crosetat m-am apucat si eu in luna ianuarie, dar nu a iesit nimic. :)))) Am urmarit pas cu pas pasii de pe youtube, dar lipsa de experienta si-a spus cuvintul: la capitolul estetica lasa mult de dorit, unele rinduri sint fie prea largi, fie prea strimte! Intr-un fel de cautare sint si eu!

    RăspundețiȘtergere