sâmbătă, 8 februarie 2014

Cu unele emotii, va prezint...

Primele mele granny square :) !!!
Da, sunt tare bucuroasa de ele. Mai ales ca se lucreaza  foarte placut si lejer, un patratel nu ia prea mult timp de finalizat si nu sunt nici complicate.
Intrucat e prima data cand lucrez cu croseta, la inceput am avut unele dileme in ceea ce priveste ce tip de fir trebuie sa aleg, ce tip de croseta etc dar cu unele sfaturi si filmulete youtube pentru lucrarea in sine :), am scos-o la capat, zic eu.
Asa ca astazi, am ajuns acasa dupa serviciu, mi-am turnat un pahar de vin dulce, am dat drumul la muzica mea preferata si m-am apucat de patratele. Hm...cred ca deja creeaza dependenta...Atentie, a se lucra cu masura!




Si asa, de seara :
Fond sonor...

Un week-end placut sa aveti in continuare si...sa vina odata primavara!!

9 comentarii:

  1. Vaaai, Ingrid, ce "cute" au iesit si ce "dulci" sint culorile!!!
    Tare ma tem ca nu o sa te opresti prea curind! Dau dependenta mai ales cind ies atit de dragute! Abia astept sa vad la ce o sa le folosesti: pernuta, paturica... Spor si la cit mai multe!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Multumesc pentru incurajari, Amedeya! Nu stiu inca ce vor fi, sa vedem cand ma opresc :))

      Ștergere
  2. Nu cu emotii, ci cu mandrie trebuia sa ni le prezinti :)
    Sunt adorabile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce culori delicate ai folosit Ingrid.Spor la treaba in continuare ca sa mai ai cu te lauda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, Floare Mica, Iuliana M, Dana, va multumesc pt incurajare :) Ma bucur ca va plac patratele si ma bucur ca le-am descoperit, sunt super de facut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ingrid, sunt superbe...si cred pufoase. Trebuie sa-ti spun este si pentru mine un obiectiv de indeplinit pe anul acesta sa invat sa crosetez. Asa ca nu am decat sa-ti urmez exemplu...Succes pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt si pufoase :). Poti sa te apuci de croset cu incredere. Credeam ca e mai complicat dar cel putin aceste patratele nu sunt mare filozofie. Mult spor!

      Ștergere