marți, 15 octombrie 2013

Recomandarea saptamanii: de rasfoit intr-o zi mohorata



 Cred ca v-ati dat seama pana acum cam care ar fi pasiunea mea cea mai mare. Ei bine, da, este designul de interior.  Nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sa explorez site-uri pline de inspiratie, click dupa click sa ma pierd in spatii armonios imbinate, unele confortabile, altele excentrice,  ingenioase sau surprinzatoare.  Si mare imi e incantarea atunci cand vad la noi in Romania tot mai multi oameni pasionati de design, comunitati de iubitori de frumos, unii amatori, altii profesionisti dar toti plini de idei creative.
Un site “concentrat de idei fine” cum spun ei, este designist.ro, site pe care l-am descoperit recent si pentru care imi rezerv cateva minute in fiecare zi , asa, de “delectare”.  Idei pentru spatii mici, case mari, articole despre designeri  mai mult sau mai putin cunoscuti,  trenduri, idei de bricolaj, le gasesti pe toate aici!  Ceea ce apreciez cel mai mult la ei este faptul ca promoveaza  si creatori romani, produse de inspiratie autohtona ce iti amintesc inca o data ca si in Romania se poate! 
Unul din articolele mele preferate este despre o locatie in Delta Dunarii, ce imbina traditionalul cu modernul intr-un mod atat de natural si relaxat incant nu ai cum sa nu te indragostesti! Puteti citi articolul aici.

Unde pui ca au si concursuri :). Saptamana aceasta se pun la bataie 2 pahare din portelan, semnate de Madalina Teler. Mai multe detalii despre cum puteti participa la concurs, puteti citi aici.   Si cine stie…poate paharele poposesc la voi acasa! 


Cu acest articol incepe ceea ce sper eu sa fie o serie de recomandari saptamanale. Nadajuiesc ca veti gasi lucruri interesante si folositoare sau care doar sa va relaxeze.

Sper ca v-am mai inseninat ziua aceasta mohorata cu recomandare mea :) . O zi frumoasa si plina de inspiratie sa aveti!








8 comentarii:

  1. Pe mine m-ai convins. Cel putin pensiunea din Delta imi place enooorm. Designist.ro, la prima vedere, e cam minimalist pentru mine dar tot ai ce idei sa retii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a dat impresia unui site facut cu pasiune iar articolele despre produse romanesti mi-au placut cel mai mult. La fel, pensiunea din Delta e de vis!

      Ștergere
  2. Daca cistig ti-l dau tie pe cel rosu. :D

    De acest site nu am auzit pina acum, dar ma bucur ca l-am descoperit, mai ales pentru sectiunea "food design". Mie imi place sa gatesc si aproape ca refuz sa gust daca nu arata mincarea bine! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Amedeya, am scris despre el tocmai pt ca nu e un site "celebru" si trebuie sa mai afle lumea si despre cei mici :) mai ales daca si au ceva interesant de spus.
      Iti tin pumnii la concurs :D !

      Ștergere
  3. Am mai dat peste un site dragut! Zic eu ca trebuie sa-ti placa! :*
    http://www.amazinginteriordesign.com/10-brilliant-ways-repurpose-old-cribs/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de recomandare, Amedeya!. Prima fotografie imi aminteste de un patut pe care l-am vazut la Dedeman, care se transforma in birou dupa ce copilul creste :). Mi s-a parut o idee f buna.

      Ștergere
    2. Sa vezi ce de nebunii sint acolo pe site! Eu nu-s cu bricolatul si transformatul, dar am vazut o idee geniala! Nu-ti zic! :)) Ma pun pe treaba! Pup!

      Ștergere