luni, 22 aprilie 2013

Update, avem bucatarie!

Da, micuta, este gata, are hainute!
Desigur...mai sunt mici fineturi de pus la punct, cum ar fi....priza!!! si desigur manerele. Aici nu stiu, sunt in dilema, ce sa aleg?
Manere simple, metalice? sau aspect portelan? Evident, inclin spre a 2a varianta, dar ma gandesc ca bucataria este destul de simpla si nu stiu daca se potrivesc. Voi ce ziceti?











A, da! Si poze cu bucataria!(...ignorati va rog priza...)
Si dressingul! 
O saptamana cat mai frumoasa sa aveti! Si senina!

13 comentarii:

  1. Mie mi se pare ca se potrivesc de minune manerele cu portelan, celelalte parca sunt prea seci, simple, reci...
    Frumoasa tare bucataria, sa o stapaniti sanatosi!
    Ai aragaz ca al meu, buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce frumooos! Orice maner ai alege il poti schimba daca la un moment dat un pitic iti shade pe creier si nu te lasa sa traiesti cu nishte manere care nu iti mai plac. Este super fain si asa alb totul...ne place! Felictari Ingrid, la cat mai multe retete perfecte in 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ingrid, arata minunat, iti doresc cat mai multe zile frumoase in bucatarioara ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super, super faina bucataria! Mi-a placut nuantele alese. Sa o stapaniti sanatosi!
    Si eu optez pentru manerele de portelan care mie mi se par mai clasice, dar cred ca merg si celelalte deoarece bucataria inclina mai mult spre stilul modern decat clasic... :)acum ramane totusi la alegerea ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, nu prea e stilul clasic bucataria si mi-e ca o sa se potriveasca ca nuca in perete manerele cu portelan. Ma mai gandesc, oricum dupa Paste le vom cumpara asa ca mai am putin timp de gandire .
      O zi frumoasa, Corina!

      Ștergere
  5. Sa stapaniti sanatosi bucataria, e frumoasa!

    Sper ca nu e prea tarziu sa-mi spun parerea referitor la manere.
    Manerele de portelan sunt mai deosebite si cred ca ar da un farmec bucatariei. Mi se pare ca se potrivesc mai bine chiar si dpdv cromatic.
    Cele argintii, simple ... mi se par cam reci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, iti multumesc pentru vizita! Nu este prea tarziu sa-ti spui parerea :), cred ca week-endul acesta mergem sa cumparam. Sa vedem cu ce ne intoarcem, sunt si eu curioasa! :)

      Ștergere
  6. Intrebare: cum e cu dressingul? Incap acolo toate hainutele? Este spatiu si pentru lenjerie de pat, perne, pilote? Noi avem un spatiu "mort" pe hol de vreo 3 metri lungime si 50 de cm adincime. Mi-as dori mult sa ne facem un dressing pentru ca am mai elibera din dulapurile de haine. Plus ca nu am un loc pentru lenjerie; o pun intr-un dulap linga prosoapele de baie. Iar camasile sotului stau pe aceeasi bara cu hainele de iarna. Bine acuma nici nu stiu daca se poate face un dressing in spatiul mentionat de mine. Sa-ti mai spun ca ma gindeam ca in partea de jos sa aiba un loc si pentru papuci? :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Amedeya, dressingul este foarte incapator. Si eu m-am mirat cate au incaput in el: toate hainele iarna-vara, perne, trollere (3!), prosoape, cutii si chiar si carti pentru ca momentan nu avem biblioteca. Pentru pilote am recurs la saci de vidat si functioneaza. Noi ne-am facut dressingul in oglinda, adica in stanga si in dreapta avem fiecare bara pt haine, 2 sertare jos, etajere sus si la mijloc avem doar etajere. Dar poti sa il organizezi cum vrei, inclus cu spatiu pentru papuci!
      Cred ca un dressing se poate face pentru orice spatiu, daca il faci la comanda. Noua ne-a masurat si a iesit perfect pe spatiul pe care il aveam.
      Mult succes!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Putine indicii despre cum e compartimentat poti sa vezi aici:

      http://ingridshomedesign.blogspot.ro/2013/04/acasa-e-unde-sufletul-e-linistit-sau.html

      Ștergere
    4. Ideea s-a furat! Ca tu sa nu-l mai recunosti eu o sa-l fac wenge! :D Tot asa il vreau - in oglinda. Adica asa mi se pare cel mai potrivit, sa aiba fiecare partea lui, cu dezordinea lui cu tot. :)) In dulapul pe care il avem acum, el le tine pe rafturile de sus si eu pe cele de jos, iar hainele urca si coboara in voie! :) Si claaaar, vreau si sertare!!!

      Ștergere