duminică, 28 octombrie 2012

Numaratoarea inversa...cursa pentru cadourile de Craciun. Episodul 1

Da, stiu, este OCTOMBRIE!!! Mai bine zis sfarsitul lunii octombrie. Poate pentru unii este prea devreme sa incepem sa ne gandim la cadouri dar pentru mine nu. De ce?
Nu stiu  altii cum sunt dar eu nu reactionez foarte bine la presiunea gasirii unui cadou de Craciun in Ajun. Nu, nu, nu. Nu vreau sa mai trec prin asta. De cele mai multe ori ajung sa dau mult mai multi bani pe un lucru de care nu sunt sigura ca va fi apreciat, si totul pentru ca raman in criza de timp si idei.
Astefel incat m-am hotarat. Anul acesta nu va fi un an al compromisurilor. Voi gandi cadourile din timp, vor fi cadouri inspirate si personalizate.
Pentru asta, in primul si in primul rand voi face o" lista a lui Mos Craciun" ca va cuprinde 3 sectiuni: familia, prietenii si colegii.
Apoi, total relaxata si nepresata de timp :) , ii voi acorda fiecaruia timpul si spatiul unei postari astfel incat pana la Craciun voi avea deja stabilite si achizitionate cadourile.

Deci...cine va fi primul pe lista lui Mos Craciun? Nu spunem numele sa nu stricam surpriza. Dar prima pe lista mea este o persoana pe care desi o cunosteam de mai demult, mi-a devenit draga de curand cand am descoperit ca avem aceleasi pasiuni pentru lucrul de mana, gatit, si cate altele.

Ei bine, ideea mea pentru ea ar  fi:
- ciorapei " Santa Claus" homemade pe care ii voi umple cu dantele, papiote si alte "bunatati".

Mda.. ideea cu darurile de Craciun este inca in stadiu de proiect si nu am inca nicio fotografie sa atasez acestui post... Dar ce ziceti de fotografii cu un alt proiect in derulare? O noua paturica prinde contur. De data asta nu de picnic ci o paturica de iarna, tricotata din patratele (dreptunghiuri de fapt. Deja am 15 dreptunghuri:)
Din pacate aparatul foto nu este unul performant iar fotografiile nu sunt asa cum mi-as dori. Chiar si asa...sper sa va placa.

Un comentariu:

  1. e foarte frumoasa combinatia!
    imi place ideea cu sosetelele, am vazut si eu un tutorial, erau crosetate

    RăspundețiȘtergere