marți, 8 mai 2012

Premiera - Paturica de picnic

Da! Si ea EXISTA!

Este paturica mea  de picnic homemade, mult asteptata. Da, m-am laudat cu ea inainte de finalizare si tot am amanat sa o termin pentru ca nu ii gaseam un dos potrivit. Acum are. Fata este de bumbac, combinatii de materiale alese pe spranceana, umplutura de vatelina iar dosul este turquoise, dintr-un material mai rezistent la apa, dar placut la atingere.

Asa ca.. it's alive.  Si sunt foarte mandra de ea. fiind prima, e a mea, de suflet. Sper ca in curand altele sa fie gata si sa le pot lansa in lume :).

Sper sa va placa !



3 comentarii:

  1. Ingrid, e minunata :) Acum ti-am descoperit blogul si te voi urmari cu drag! Si eu am planul asta, sa-mi fac o paturica de picnic. Pacat ca nu am destula vreme si pe mine ma las mereu ultima :) ! Iesiri cat mai frumoase in mijlocul naturii!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dana, scuze ca iti raspund asa tarziu. Oricum, sunt sigura ca ai observat, si eu te urmaresc pe tine, ba pot sa spun cu drag :). Singurul meu regret este ca scrii rar dar imi dau seama ca esti probabil destul de ocupata ca si mine. Mult spor in continuare la cat mai multe lucrusoare frumoase!

      Ștergere